Пилешки дробчета с мед и соев сос

Вкусно и апетитно хапване за цялото семейство


Начин на приготвянe
Измиват се добре дробчетата и се овалват в брашното. Запържват се до готовност в нагорещено олио. След това се изваждат. В същата мазнина се слага нарязания бекон. След 2 – 3 минути се добавят нарязаните гъби и лукът. След десетина минути се добавя соевия сос, меда и сметаната. Всичко се разбърква добре. Когато сосът заври, дробчетата се връщат в ястието. Оставя се още 5 минути и се сваля от огъня.
Още по темата

Измиваме хубаво дробчетата, подсушаваме, посоляваме и запържваме от всички страни в дълбок тиган със загрята предварително мазнина. Изваждаме запържените вече дробчета...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп