Лесно и икономично ястие за всеки ден
Пилешките дробчета се изкисват във вода. Отцеждат се през гевгир. В тиган се налива мазнина. Съдът се поставя на включен котлон. Добавят се дробчетата. Запържват се за 5 минути. След това се налива бирата и поръсва сол. Продуктите се объркват се с дървена шпатула. Задушават се под капак и на тих огън, около 20 минути. След готовност, съдът се оттегля. Ястието се овкусява с риган. Сварете картофите в подсолена вода. След като са готови ги обелете и нарежете на едри парчета. Загрейте олиото в тиган на средно силен огън. Добавете нарязаните картофи и сотирайте като разбърквате от време на време. Когато картофите се зачервят (след около 5 минути), махнете от котлона. Добавете леко разтопеното масло, чесъна и копъра. Разбъркайте. Посолете на вкус и отново разбъркайте.