Пилешка супа с лук и ориз

Вкусна и питателна домашна супа


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Нарежете пилешкото филе на едри парчета. Овкусете го със солта, черния и червения пипер. След това го запържете в сгорещеното масло от всички страни като разбърквате непрекъснато. Към него добавете и едро нарязания лук и продължете да разбърквате. Залейте с разтворения бульон. Междувременно, докато закъкри нарежете магданоза и стрийте сушената мащерка. Добавете ги към супата. Оставете да ври около 20-30 минути и след това добавете и ориза. Супата е готова, когато пилешкото месо започне лесно да се разпада при натиск с вилица.
Още по темата

Картофите се обелват, нарязват и сваряват. Добавят се почистените и нарязани моркови, розмаринът, бульоните и малко масло. Вари се, докато зеленчуците омекнат. След...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп