Подлютена пилешка супа

Апетитно предложение за любимата пилешка супа


Начин на приготвянe
Разтопете маслото в голям тиган на средна температура. Задушете в него морковите, целината и лука. След това прибавете и месото. Овкусете, разбъркайте и добавете пилешкия бульон. Оставете да заври, сложете спагетите и магданоза и варете още 5 минути, или до готовност. Малко преди да свалите от огъня подправете с лютия червен пипер, солта и черния пипер. Поднесете със ситно нарязан магданоз и варено яйце.
Още по темата

Нарязвате на ситно лука и морковите в силно загрято олио. Изпържвате ги 3-5 минути. Нарязвате на малки купчета тиквичките, доматите и чушките и ги изсипвате при лука и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп