Подлютена пилешка супа
Апетитно предложение за любимата пилешка супа
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разтопете маслото в голям тиган на средна температура. Задушете в него морковите, целината и лука. След това прибавете и месото. Овкусете, разбъркайте и добавете пилешкия бульон. Оставете да заври, сложете спагетите и магданоза и варете още 5 минути, или до готовност. Малко преди да свалите от огъня подправете с лютия червен пипер, солта и черния пипер. Поднесете със ситно нарязан магданоз и варено яйце.
Още по темата
Нарязвате на ситно лука и морковите в силно загрято олио. Изпържвате ги 3-5 минути. Нарязвате на малки купчета тиквичките, доматите и чушките и ги изсипвате при лука и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп