Пилешка супа с авокадо
Рецепта за бърза, вкусна и ароматна супичка
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сваряваме пилешкото месо, нарязано на кубчета, след което го отцеждаме и прецеждаме бульона. Разтопяваме маслото и в него задушаваме за 2 минути нарязания на ситно лук и едро нарязания морков. Прибавяме нарязания на кубчета картоф и 500 мл бульон и още толкова топла вода. Варенето продължава, докато картофът не започне да омеква. Прибавяме царевицата, месото и черния пипер. Супата се доварява още 10 минути. Сервира се в дълбока чиния с лъжица заквасена сметана и кубчета авокадо.
Още по темата
Лукът и чесънът се нарежете на кубчета. Загрейте олио и ги запържете, докато омекнат. Нарежете на ситно подправките и ги прибавете към бульона.
Прибавете тиквата към...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп