Пилешка супа с авокадо

Рецепта за бърза, вкусна и ароматна супичка


Начин на приготвянe
Сваряваме пилешкото месо, нарязано на кубчета, след което го отцеждаме и прецеждаме бульона. Разтопяваме маслото и в него задушаваме за 2 минути нарязания на ситно лук и едро нарязания морков. Прибавяме нарязания на кубчета картоф и 500 мл бульон и още толкова топла вода. Варенето продължава, докато картофът не започне да омеква. Прибавяме царевицата, месото и черния пипер. Супата се доварява още 10 минути. Сервира се в дълбока чиния с лъжица заквасена сметана и кубчета авокадо.
Още по темата

Лукът и чесънът се нарежете на кубчета. Загрейте олио и ги запържете, докато омекнат. Нарежете на ситно подправките и ги прибавете към бульона.
Прибавете тиквата към...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп