Пиле с домати и гъби
Приготвяне
50 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разрежете пържолите на половина, след това на още половина, така ще получите 16 парчета. Подправете ги и запечете за 20 минути. Извадете месото, наредете отгоре гъбите, доматите, залейте с вино и запечете за още 30 минути. Натрошете хляба, смесете го с кашкавала и поръсете пилето 5-7 минути преди готовност, като добавите и ситно нарязания магданоз и чесън.
Още по темата
Загрейте фурната на 180 градуса.
Нарежете пилето на парчета и го покрийте с брашното. Загрейте олиото на средно силен огън и го запържете до полуготовност около 7-8...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп