Пиле със сини сливи



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Загрейте фурната на 180 градуса.
Нарежете пилето на парчета и го покрийте с брашното. Загрейте олиото на средно силен огън и го запържете до полуготовност около 7-8 минути. Сложете в тава, покрийте с половината сини сливи и покрийте с капак. В същата мазнина запържете лука за 2-3 минути и го сложете върху пилето. Счукайте орехите и ги запържете в маслото за 2-3 минути, добавете и останалите сливи. Добавете и соса от пърженето на пилето и оставете да заври. Добавете сместа при пилето и печете на 180 градуса за 30 минути.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп