Пиле по испански
Лесна и вкусна вечеря за 30 минути
Приготвяне
30 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте зехтина и запържете пилешките бутчета от двете страни за около 1-2 минути и ги извадете. В същата мазнина запържете лука и чесъна, прибавете червен пипер, сол на вкус, върнете пилето, добавете ябълките, сините сливи, залейте с шерито и оставете да кипне. Задушете под капак за около 20 минути или до готовност на пилето.
Още по темата
Почистете ананаса и го нарежете на кръгове, които разрежете на 4 части. Чушката нарежете на кубчета, а лука на ситно. Сипете в тенджера оцета и меда и оставете да...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп