Пиле с ананас



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Почистете ананаса и го нарежете на кръгове, които разрежете на 4 части. Чушката нарежете на кубчета, а лука на ситно. Сипете в тенджера оцета и меда и оставете да кипнат, прибавете горчицата, ананаса, лука и чушката. Задушете на умерена температура за 45 минути, като бъркате от време на време. Оставете да се охлади, преместете в буркан и поставете в хладилник.
Загрейте фурната до 200 градуса. Подправете пилето със сол и черен пипер и го запържете в предварително загрят зехтин до златисто. Поставете месото във фурната за 40 минути. Запържете бадемите заедно с престоялия сос и сервирайте с готовото пиле.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп