Печена сьомга с картофи, аспержи и домати
Практична рецепта с богат вкус
Приготвяне
60 мин
Порции
3
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В огнеупорна тава се сипва 1 с. л. зехтин и се нареждат нарязаните картофи. Пекат се около 35 минути в предварително загрята на 180С фурна. Добавят се доматите, аспержите, оцетът и рибата. Всичко с зехтин, сол и черен пипер. Сьомгата с картофи и домати се пече 10-15 минути до готовност на рибата. Поднесете с пресен босилек.
Още по темата
Сьомгата се посолява и се намазва със соса Терияки. Намазаната сьомга се слага върху пергаментова хартия и се поръсва със сусама. Пече се в предварително загрятата до...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп