Печена сьомга с картофи, аспержи и домати

Практична рецепта с богат вкус


Начин на приготвянe
В огнеупорна тава се сипва 1 с. л. зехтин и се нареждат нарязаните картофи. Пекат се около 35 минути в предварително загрята на 180С фурна. Добавят се доматите, аспержите, оцетът и рибата. Всичко с зехтин, сол и черен пипер. Сьомгата с картофи и домати се пече 10-15 минути до готовност на рибата. Поднесете с пресен босилек.
Още по темата

Сьомгата се посолява и се намазва със соса Терияки. Намазаната сьомга се слага върху пергаментова хартия и се поръсва със сусама. Пече се в предварително загрятата до...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп