Печен свински бут с кока кола

Невероятно вкусно и изискано предложение за вечеря


Начин на приготвянe
Месото се почиства от кожата и мазнината, ако има такава и се слага в плитка тава, покрито с 1 – 1,5 см кока кола. Пече се около 2 часа в температура от 170 градуса, като от време на време се полива със соса. След това се вади от тавата. Захарта, сухата и пикантната горчица, галетата се смесват. Добавя се кола, докато се получи гъста каша. Месото се връща в тавата, маже се с кашата и отново се оставя да се пече, около 30 минути на същата температура. Реже се изстинало.
Още по темата

В тенджера слагаме олио и всички зеленчуци, нарязани, и ги задушаваме.Прибавяме месото нарязано на парчета.Объркваме заедно със зеленчуците.Прибавяме малко вода....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп