Невероятно вкусно предложение, с което ще изненадате гостите
Нарязваме свинския бут на парчета по 50 г и завиваме всяко от тях в резен шунка. Върху тях слагаме парче предварително нарязана чушка и ги забождаме с готварска клечка (може и с клечка за зъби). Слагаме 1/3 ч.ч. маргарин в тенджера и го оставяме да се разтопи на среден огън. Добавяме бялото вино, 1/2 с.л. сол и черния пипер. Накрая прибавяме рулата и ги задушаваме 60 мин на тих огън, или докато омекнат. Сипваме гъбите в подходящ съд така, че да се изцедят от мазнината. Заливаме ги с 2 с.л. маргарин. Оформяме морковите като цветя или ги нарязваме на парчета. Държим ги в 1 л вода и прибавяме 1 с.л. сол . След 10 мин. ги изцеждаме и заливаме с останалия разтопен маргарин. В случай, че сокът от рулата е по-малко от 1 ч.ч., доливаме вода. Сипваме брашното и оставяме на печката, като внимаваме да не заври. Подреждаме в плато: в средата - гъбите, около тях - морковите и накрая - рулата. Заливаме ги с получения сос, след което ги покриваме с алуминиево фолио. Оставяме ги във фурна, загрята на 50º, и ги сервираме топли.