Омлет със скариди

Вкусна и икономична комбинация, която се приготвя за нула време


Начин на приготвянe
Разбийте яйцата със солта и черният пипер. Прибавете съвсем малко мляко към сместа. Сложете маслото и загрейте добре тигана, след което изсипете яйцата да се пържат. Захлупете тигана и оставете да се задуши за няколко минутки, без да обръщате омлета. След като се запече отстрани, без да съвсем изпържен в средата, го извадете и го поставете в чиния. В същата мазнина запържете леко предварително почистените скариди. Поставете ги в средата на омлета, а след това го прегънете на две, така че да се захлупят скаридите отвътре.
Още по темата

Измитите дробчета се нарязват на дребно и се запържват в маслото заедно с лука. Яйцата се разбиват с млякото, сол и черен пипер. Изсипват се към дробчетата, разбъркват...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп