Омлет с бекон и шунка

Страхотна бърза закуска


Начин на приготвянe
В тефлонов тиган слагаме олио и загряваме на среден огън. Щом се затопли олиото слагаме нарязани на средни парчета бекона и жамбона и пържим 2-3 мин. Разбиваме яйцата с 1 ч.л. сол и изсипваме в тавата. Пържим от едната страна и когато се зачерви обръщаме от другата. Слагаме в чиния и от горе ръсим с риган.
Още по темата

В голям съд разбиваме яйцата на пяна. Разбъркваме киселото мляко с брашното, прибавяме към яйцата и отново разбиваме. Прибавяме изварата, сол, черен пипер и бъркаме до...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп