Омлет с пилешки дробчета
Бърза и апетитен обяд само за 30 минути
Приготвяне
30 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Измитите дробчета се нарязват на дребно и се запържват в маслото заедно с лука. Яйцата се разбиват с млякото, сол и черен пипер. Изсипват се към дробчетата, разбъркват се добре и омлета се пържи в горещата мазнина. Щом е готов, се прегъва на две и се сервира поръсен с магданоз.
Още по темата
Картофите се нарязват и се пържат в горещо олио. Заливат се с разбитите яйца, смесени със сметаната, кашкавала, копъра, черния пипер и солта. Пържи се с бъркане. Щом...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп