Кавърма от свинско месо в омлет
Апетитно българско ястие, приготвено по различен начин
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете обезкостеното месо на късчета и го задушете в мазнината, след което последователно прибавете кромида, нарязан на тънки кръгчета, доматите, нарязан на дребно, лютата пиперка, виното и подправките. Задушавайте, докато сместа остане на мазнина. При поднасянето опържете 4 омлета от по 2 яйца, разпределете кавърмата в тях, прегънете на две и внимателно поставете в чиниите за сервиране.
Още по темата
Месото се нарязва на хапки и леко се запържва в мазнината. Патладжаните се нарязват на филийки, които се пържат от двете страни до златисто-кафяв цвят. Лукът, празът и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп