Омлет по селски с бекон

Омлет по селски с бекон Лакомник

Сгответе бързо и апетитно хапване за вечеря

Омлет по селски с бекон
Време за приготвяне
Приготвяне
40 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г картофи

150 г кашкавал

4 яйца

200 г бекон

1 глава лук

сол

индийско орехче

черен пипер

магданоз

сол

Начин на приготвянe

Пушените гърди се нарязват на малки парченца и се запържват. Прибавят се настърганите на едро ренде картофи, нарязан лук и се изпържват. След това се поръсват с настърган кашкавал и магданоз. Разбитите и подправени яйца се изсипват отгоре и се запържват леко.

Още по темата
Още по темата
Омлет по френски
Фурната се загрява на 180 С. Беконът се нарязва на ивици с дебелина 2 см, а картофите на парчета с дебелина 2-3 см. В огнеупорен тиган (подходящ и за фурна) се...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц