Мусака с тиквички
Приготвяне
40 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете на ситно лука, настържете на ситно морковите. Запържете лука в малко олио, прибавете каймата, подправете на вкус и запържете до готовност. Почистете тиквичките и ги нарежете на кубчета. В отделен съд загрейте малко олио и запържете морковите, прибавете тиквичките и запържете за 5-7 минути. Прибавете каймата, разбъркайте и отнемете от огъня. Сложете продуктите в намаслена тава, заравнете и поръсете с настъргания кашкавал. Запечете при 180 градуса за около 20 минути.
Още по темата
Нарежете патладжаните на филийки и всяка една посолете. Оставете ги няколко часа да се отцедят. В горещо растително масло изпържете отцедените парчета патладжан....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп