Маслен сладкиш с череши
Изкусителен десерт, който ще приготвите за нула време
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Черешите се почистват от дръжките и костилките. Мекото маслото се разбива със захарта на пухкав крем. Едно по едно се прибавят яйцата, които се разбиват. Прибавят се брашното, бакпулверът, щипка сол и се меси до получаването на тесто. Така полученото тесто се поставя в намаслена тава, отгоре се нареждат черешите и се запича за 30-35 минути при 180С. Преди сервиране се поръсва с пудра захар.
Още по темата
Разбийте на пяна мекото масло, след което добавете жълтъците - един по един, захарта, половината от смлените орехи, какаото и шоколада, разтопен на водна баня. След...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп