Печена маринована сьомга
Бързо, вкусно и здравословно ястие
Приготвяне
35 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Всички продукти за маринатата се разбъркват добре. Филетата се нареждат в тава и се заливат с маринатата. Оставя се да се маринова за около час и половина. Маринованите филета се пекат в предварително загрята фурна или на скара за около 15 минути, като намазвате периодично филетата с марината. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата
Осолете добре котлетите сьомга, ръснете малко зехтин и ги сложете в тава с малко вода да се пекат на максимална температура. Добавете и зеленчуците. Стават много...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп