Сьомга на тиган

Бързо и здравословно хапване само за 30 минути


Начин на приготвянe
Сгорещете силно тефлонов или грил тиган с незалепващо покритие. Съвсем леко намазнете филето със зехтин и го осолете, след което го сложете да се пече. След 3-5 мин. го обърнете да се доизпече и от другата страна. След като преместите изпечената риба в чиния – сложете черен пипер и от другата страна. Полейте с няколко капки зехтин. Сервирайте с прясно изцеден лимонов сок (или резени лимон) и гарнитура по желание.
Още по темата

Сьомгата се запържва в тиган на среден огън и с капак, докато добие златиста кафява коричка. Изважда се и се слага на топло. В мазнината, в която е запържена рибата,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп