Макарони с топено сирене и гъби

Невероятно вкусно и сочно предложение с макарони


Начин на приготвянe
В голяма тенджера сложете макароните, млякото, маслото, подправките, сол и черен пипер на вкус. Оставете да се вари на умерен огън около 20-тина минути. Разбърквайте от време на време, за да не залепнат макароните за дъното. Докато макароните се варят, нарежете пресните гъби и ги запържете. Нарежете бекона и го добавете в гъбите да се запържи. Когато течността в тенджерата с макарони почти се изпари, добавете топеното сирене, след това сместа с гъбите и месото и хубаво разбъркайте. По желание поръсете с магданоз.
Още по темата

Сварете макароните в подсолена вода и ги отцедете. Запържете шунката в тиган на среден огън. След това отцедете мазнината върху кухненска хартия. Смесете...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп