Печени макарони с рикота и моцарела

Сгответе бързо и лесно в делничните дни


Начин на приготвянe
Сварете макароните в подсолена вода и ги отцедете. Запържете шунката в тиган на среден огън. След това отцедете мазнината върху кухненска хартия. Смесете рикотата, моцарелата, солта, пипера и босилека. Разбъркайте ги добре. В тавичка изсипете макароните. Върху тях изсипете и сместа с рикотата и моцарелата. Разбъркайте всичко добре, за да се смеси. Печете на слаба фурна за около 30 минути.
Още по темата

Сварете пастата според указанията на опаковката. Загрейте зехтина и запържете чесъна. Нарежете гъбите и аспержите и ги добавете към чесъна. Разбърквайте така за около...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп