Киш със зеленчуци



Приготвяне
1 1/2 часа
Порции

6

Начин на приготвянe
Замесва се тесто от брашно, масло, 1 яйце и малко сол. Разстила се в тавичка и се пече на 160 градуса 15 минути. В сгорещеното олио се запържват нарязаните на едри парчета праз и селъри. След като омекне, се смесва с настъргания кашкавал и яйцата и се сипва върху запечената маслена кора. Пече се, докато хубаво се зачерви. Ако желаете, към сместа може да се добави и бекон.
Още по темата

Всички изброени продукти се разбъркват по реда на записване и се изсипват в намазана с олио и посипана с брашно форма за кекс. Пече се в предварително загрята фурна на...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп