
Евтино и вкусно предложение за хапване през целия ден




Разтворете захарта в топлото мляко заедно с маята. Оставете да втаса за 15 минути, прибавете брашното, щипка сол, маслото разтопено на стайна температура и замесете тесто.
Оформете топка, покрийте и оставете в хладилника за 30 минути. Почистете рибата и я нарежете. Нарежете лука на едро, прибавете рибата, подправете със сол, захар, черен пипер и разбъркайте добре. Оставете да се маринова за 15-20 минути. Загрейте фурната до 180 градуса. Извадете тестото и го разделете на 2 части, едната по-малка. По-голямата част разстелете в намаслена тава и сложете на равен слой рибата с лука.
Покрийте рибата с останалото тесто и залепете добре краищата. Набодете с вилица на няколко места, намажете с жълтък и оставете да втаса покрит за 15 минути. Запечете до готовност.

