Ливански рибен киш
Нестандартна идея за изкусително ястие по всяко време
Приготвяне
60 минути
Порции
8
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Взима се готово тесто за пица и се разстила на тънко в тава. Покрива се с алуминиево фолио, за да не бухне и се изпича. Отделно в сгорещена мазнина се запържват няколко филета сьомга, подправени със сол и чер пипер и се нареждат върху готовото тесто. В отделен съд се задушава около спанак и се разстила върху рибата. Разбиват се прясното мляко с яйцата и сметана. С получената смес се залива цялото ястие. Пече се в загрята до 150 градуса фурна за около 20 минути.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп