Рибен киш
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте фурната до 200 градуса. Нарежете на средно и двата вида риба, почистете картофа и го нарежете на кръгчета. Сложете рибата и картофите в тава.
Разтопете в тенджера маслото и запържете ситно нарязания лук за 5 минути, прибавете брашното и запържете още 5 минути, залейте с ябълковия сок и бъркайте докато стане еднородна смес без бучки. Махнете от тенджерата от огъня и добавете сметаната, подправете със сол и черен пипер. Прибавете граха, ситно нарязания магданоз и скаридите. Залейте със соса рибата, отгоре разточете тестото, така че да покрие добре, намажете с жълтъка и запечете за 40 минути.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп