Каша от пиле
Вкусно и бързо предложение, което ще ви стане любимо
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Почистената и измита птица се нарязва на порции, залива се с хладка подсолена вода и се вари до омекване на месото. Брашното се запържва в растителното масло до златисто оцветяване и се разрежда при непрекъснато разбъркване с горещия бульон от птицата. Получената гладка каша се оставя да поври на тих огън около 15 минути. При поднасянето порциите с месо се заливат с приготвената каша и се поръсват по желание с разтопеното масло и черен пипер.
Още по темата
Залейте лещата с гореща вода, подправете на вкус и оставете да се вари за около 5 минути на силен огън, намалете температурата и варете още 10 минути. По същия начин...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп