Зеленчуци по китайски
Сгответе нещо вкусно и различно за обяд или вечеря
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте сусамовото масло. Добавете чесъна, джинджифила и сусамовите семена. Пържете, докато чесънът стане златист. Добавете и нарязаните зеленчуци. Гответе на силен огън. След като се задушат малко добавете соевия сос и табаското. Зеленчуците трябва да бъдат ал денте, да останат крехки и твърди, за да запазят собствените си вкусове и аромати. Поднесете топло.
Още по темата
Нарязваме лука на едро, гъбите - на филийки и ги слагаме с малко олио да се задушат. Когато омекнат леко, се прибавят пилешките гърди, нарязани на хапки и се изсипва...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп