Зеленчуци по китайски

Сгответе нещо вкусно и различно за обяд или вечеря


Приготвяне
40 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Загрейте сусамовото масло. Добавете чесъна, джинджифила и сусамовите семена. Пържете, докато чесънът стане златист. Добавете и нарязаните зеленчуци. Гответе на силен огън. След като се задушат малко добавете соевия сос и табаското. Зеленчуците трябва да бъдат ал денте, да останат крехки и твърди, за да запазят собствените си вкусове и аромати. Поднесете топло.
Още по темата

Нарязваме лука на едро, гъбите - на филийки и ги слагаме с малко олио да се задушат. Когато омекнат леко, се прибавят пилешките гърди, нарязани на хапки и се изсипва...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп