Пангасиус по китайски
Приготвяне
25 минути
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Подсушете в кухненска хартия рибните филета. В чиния поставете част от нарязания на ленти зелен лук и джинджифила, поставете отгоре филетата и върху тях оставащото количество лук и джинджифил. Поръсете с чесновото брашно. Кипнете вода в отделен съд. Поставете китайски тиган (уок) и върху него решетката за готвене на пара. Изсипете кипящата вода в тигана и увеличете градусите. Преместете рибата, както е гарнирана, върху решетката и покрийте уока. Дръжте рибата 10 минути, като намалите огъня до средно силен. В друг съд загрейте олиото на силен огън и добавете соевия сос. Залейте готовата риба с този сос.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп