Зелена салата с пиле

Лесна салата, която лесно може да се превърне в лека вечеря


Приготвяне
50 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Поставете пилешките гърди в йенска тава за печене. Смесете всички подправки в купа, за да направите дресинга. Полейте месото като запазите малко за после Оваляйте го добре, докато маринатата полепне добре по пилешкото. Покрийте с фолио и охладете в хладилник за около час. В намазнен тиган или на скара запечете месото за няколко минути от всяка страна. В подходящи чинии подредете листа от марулята и отгоре разпределете пилешкото месо. Поръсете с крутони и пармезан. Овкусете.
Още по темата

Сварете картофите и ги нарежете. Овкусете ги със сол и черен пипер. Поръсете с лимонов сок. Измийте спанака. Запечете филето от сьомга на скара от двете страни и го...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп