Свежа салата със сьомга
Засищаща и вкусна рецепта за топла салата
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сварете картофите и ги нарежете. Овкусете ги със сол и черен пипер. Поръсете с лимонов сок. Измийте спанака. Запечете филето от сьомга на скара от двете страни и го накъсайте на парчета. Смесете рибата, картофите, копъра и спанака в подходяща купа и овкусете със зехтин. Разбъркайте добре. Поднесете с майонеза. Може да се консумира топла и студена.
Още по темата
Смесете всички продукти в голяма купа. Овкусете със сол, черен пипер, зехтин и оцет. Сервирайте с натрошено козе сирене и орехи.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп