Свежа салата със сьомга

Засищаща и вкусна рецепта за топла салата


Начин на приготвянe
Сварете картофите и ги нарежете. Овкусете ги със сол и черен пипер. Поръсете с лимонов сок. Измийте спанака. Запечете филето от сьомга на скара от двете страни и го накъсайте на парчета. Смесете рибата, картофите, копъра и спанака в подходяща купа и овкусете със зехтин. Разбъркайте добре. Поднесете с майонеза. Може да се консумира топла и студена.
Още по темата

Смесете всички продукти в голяма купа. Овкусете със сол, черен пипер, зехтин и оцет. Сервирайте с натрошено козе сирене и орехи.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп