Израелска салата с кус кус и тиквички
Много лесна, вкусна и засищаща салата
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сварете кус куса. Задушете лука до златисто и добавете тиквичките. Пържете до омекване на зеленчуците. Овкусете със сол и черен пипер. Смесете всички съставки и овкусете със зехтин. Разбъркайте добре. Оставете салатата да се охлади и сервирайте поръсена с див лук.
Още по темата
Настържете краставиците на ленти. Смесете всички съставки за дресинга. Залейте краставиците и разбиркайте добре. Поднесете с рулца от раци или скариди и поръсете с...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп