Бирен хляб със сирене

Изкусителна рецепта за домашен хляб


Начин на приготвянe
Фурната се загрява на 190С. В голяма купа се пресява брашното заедно с бакпулвера, солта и содата. Добавят се захарта, чубрицата и настърганото сирене. Всичко се разбърква и се сипва бирата. Тестото бързо се омесва и се прехвърля в намаслена и набрашнена форма за печене. Хлябът се пече 50 минути, след което се оставя да престои още 10 минути във формата.
Още по темата

Брашното се пресява с бакпулвера и се поставя в купа. Към него се добавят захарта и солта и сместа се разбърква. На тънка струйка се добавя бирата при непрекъснато...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп