Банички на тиган
Меки, топли и ароматни банички за закуска
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Замесваме тестото, оставя се да почине 10 минути. Разделя се на топки, всяка топка се разточва на кора, поръсва се със сирене, навива се на руло, след това на охлювче и пак се разточва с точилката. Така приготвените банички се пекат от двете страни на котлона в тиган намазан с масло. Готовите банички ги намазваме с масло докато са горещи.
Още по темата
Нарязваме всяка кора за баница на 4 равни части и ги намазвамс олио. В подходящ съд надробяваме сиренето и добавяме към него рендосания кашкавал и разбитото яйце....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп