Банички с кренвирши
Бърза, топла и хрупкава закуска
Приготвяне
30 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Кренвиршите и киселите краставички се разрязват на две по дължина. Половинките се разделят на няколко парчета. Бутертестото се размразява, след това с остър нож се нарязва на ивици, който се разделят на парчета. Върху всяко парче се слага краставичка и кренвирш. Завиват се малки банички. Пекат се в затоплена фурна до 220 С, докато станат златисти на цвят.
Още по темата
Разбиваме яйцата и заедно със сиренето и нарязаните магданоз и копър ги слагае в подходящ съд. Нарязваме корите за баница на 6 ленти и във всяка от тях сипваме по...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп