Малки банички със сирене
Хрупкави и топли банички за закуска
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязваме всяка кора за баница на 4 равни части и ги намазвамс олио. В подходящ съд надробяваме сиренето и добавяме към него рендосания кашкавал и разбитото яйце. Разбъркваме и слагаме от сместа върху всяка част от корите за баница. Завиваме ги на руло. Затопляме олио в дълбок тиган и запържваме малките банички.
Още по темата
Разбиваме яйцата и заедно със сиренето и нарязаните магданоз и копър ги слагае в подходящ съд. Нарязваме корите за баница на 6 ленти и във всяка от тях сипваме по...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп