Банички с мед и орехи

Невероятно вкусна комбинация и със сирене


Приготвяне
40 мин
Порции

20

Начин на приготвянe
В голям съд слагаме топеното сирене, смлените орехи и мармалада. Получената смес оставяме в хладилника за 10 мин. Разстиляме корите, разрязваме ги на две части по дължина и всяка част разделяме на три части. Намазваме ги с олио и добавяме във всяка част по 2 с.л. от сместа и завиваме на рулца. Слагаме оризова хартия в тава и подреждаме баничките в нея. Оставяме ги да се пекат 15 мин във фурна, загрята на 180 градуса. Изпечените банички заливаме с меда, разбит в 2 с.л. вода, и поръсваме с канелата.
Още по темата

Вземете голяма купа, в която разбъркайте пчелния мед заедно с овесените ядки. Нарежете на малки парченца сушените плодове. Ако ползвате само стафиди, оставете ги цели....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп