Ягодова торта с маскарпоне
Много лесна и невероятно вкусна торта
Приготвяне
40 мин
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Пасирайте ягодите. Разтворете желатина в малко вода. Разбийте маскарпенето с пудрата захар до получаване на пухкава смес. Добавете разбитата сметана и ягодите и разбъркайте добре. Прибавете и разтворения желатин. С готовия крем се намазва единият блат, покрива се с другия и се намазва с останалия крем. Тортата се декорира с ягоди. Готовата торта се оставя за няколко часа в хладилника.
Още по темата
Млякото се смесва с малко захар и ванилията. Кипва се и се маха от огъня. Жълтъците се разбиват много добре с останалата захар и се прибавят към кипнатото мляко...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп