Ябълков пай
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
8
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Карамелизирайте захарта и водата, изсипете сместа в тава. Обелете и нарежете ябълките на кубчета и ги поръсете с орехите. Изсипете сместа върху карамела. В купа разбийте яйцата и захарта на пяна. Прибавете брашното размесено с бакпулвер и ванилията. Тази смес изсипете върху ябълките. Сладкишът се пече в умерена фурна на 180 градуса. След като е готов, се обръща, като че карамелът да остане отгоре. Става страхотен!
Да Ви е сладко!
Още по темата
Пресяваме брашното с бакпулвера. Прибавяме нарязаното на парчета масло и разбитото яйце със захарта. Замесваме тесто, като постепенно добавяме и прясното мляко....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп