Чеснови скариди с гъби
Невероятно ястие, с което ще впечатлите семейството и гостите
Приготвяне
25 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Зехтина се загрява, и в него се задушават скаридите и гъбите за не повече от 2-3 минути, изваждат се и се отцеждат на хартиена кърпа. Зехтина се отстранява и в тигана се слагат виното, лимоновия сок, бульона, и чесъна, и се варят на силен огън без капак 5 минути, прибавя се маслото и скаридите и се задушава докато скаридите се сгорещят. Прибавя се магданоза и се сервират веднага с препечен хляб.
Още по темата
Сварете обелените картофи. Щом се сварят, ги пасирайте и върнете във водата. Добавете нарязания на дребно лук и олиото. По желание може да добавите и бучка...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп