Телешко с моркови
Вкусна рецепта за телешко с доматен сос и моркови
Приготвяне
90 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Оставяме маслото в тенджера и го затопляме на среден огън. Добавяме предварително нарязаното месо и го задушаваме. Прибавяме нарязаните на ситно кромид лук и чесън, бялото вино и 2 ч.ч. вода, дафинов лист, сол и черен пипер. Похлупваме тенджерата и оставяме ястието да ври 60 мин на тих огън. Към готовото месо добавяме нарязаните на ситно моркови и доматения сос. Продължаваме да варим още 30 мин. Преди да махнем тенджерата от огъня, прибавяме ситно нарязания магданоз.
Още по темата
В голяма купа смесваме рибения и соевия сос и добавяме захарта. Нарязваме месото на едри кубчета. Разбъркваме го със сосовете и оставяме да престои в тях поне 30...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп