Телешко руло със сметанов сос



Начин на приготвянe
Пържолите се начукват на тънък лист, посоляват се със сол и червен пипер и се пълнят с нарязани на кубчета твърдо сварени яйца, кисела краставичка и парченца сланина. Увиват се на руло, завързват се и се пържат в маслото. После се нарязва лукът, залива се с малко гореща вода и се оставя да ври, докато омекне месото. Рулата се изваждат, а сосът се подправя със сметаната. Вари се 10 минути и се залива месото.
Още по темата

Спанакът се нарязва и се задушава с малко вода и сол. Лукът се нарязва на ситно и се смесва с каймата. Прибавят се яйцето, сол, черен пипер и се разбърква със...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп