Телешко с гъби и вино
Лесен специалитет за вечеря
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Измийте месото и го нарежете на малки парчета. Почистете и измийте гъбите и ги нарежете на по-едри парчета. Обелете главата лук и я нарежете на едро, както и морковите. Сложете всички продукти в глинен гювеч, прибавете и подправките и печете в предварително загрята фурна на 300С. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата
Телешкото филе се почиства от ципите, нарязва се на тънки дълги ивици и се задушава в сгорещеното масло заедно със ситно нарязания лук. След омекването на месото се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп