Телешко с гъби и бекон

Неустоимо предложение за празнични вечери


Начин на приготвянe
Нарежете филето на малки пържоли. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете. Наредете ги в тава. В малко мазнина запържете нарязания на кубчета бекон. В същата мазнина запържете гъбите и лука. Добавете брашното и налейте бульона и виното. Прибавете сол и черен пипер на вкус. Залейте пържолите и печете на 200 градуса за 35-40 минути. Сервирайте порция пържола с гарнитура по желание.
Още по темата

Телешкият шол почиства от мазнината и се натрива с черен пипер и сол. Нaмазва се със зехтин и се пържи от всички страни в силно сгорещен тиган. Месото се запържва от...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп