Скумрия със зеленчуци и тиква

Вкусна и здравословна вечеря само за 30 минути


Приготвяне
30 минути
Порции

2

Начин на приготвянe
Почистете рибата, измийте я и подсушете добре, намажете я със сол и черен пипер от вън и от вътре и направете малки нарези по кожата. За да приготвите зеленчуковата плънка загрейте 1 с.л. зехтин и запържете ситно нарязаните домати, чушка, лук и магданоз. Обелете лимона и го нарежете на кръгчета. Напълнете рибата с готовите зеленчуци и лимона, а кожата намажете с 1 с.л. зехтин, сложете ги в тава и запечете в предварително загрята до 180 градуса фурна за 20-30 минути.
Още по темата

Сварете картофите в подсолена вода. След като са готови ги обелете и нарежете на тънки дълги ивици.
В тиган загрейте няколко лъжици зехтин и запържете картофите от...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп