Пикантна скумрия на скара



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Сварете измитите картофи в подсолена вода за 20 минути. Изцедете, охладете и обелете картофите. Нарежете ги на хапки
Смесете зехтина, лимоновия сок, чесъна, магданоза и намажете добре рибата с тези съставки. Оставете да престои 10 минути.
Загрейте скарата. В тиган на средно силен огън запържете леко салама за 2 минути или докато започне да пуска мазнина. Добавете картофите за 5-6 минути като леко разбърквате. Когато получат златиста коричка, отстранете.
На загрятата скара изпечете рибата от двете страни за общо 8 минути и сервирайте с картофите.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп