Свинско филе с кисели ябълки и горчица

Свинско филе с кисели ябълки и горчица Лакомник

Неустоима комбинация с изискан вкус за обяд

Свинско филе с кисели ябълки и горчица
Време за приготвяне
Приготвяне
90 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г свинско филе

200 г кисели зелени ябълки

горчица на вкус

сол на вкус

черен пипер на вкус

Начин на приготвянe

Почистете и нарежете ябълките. Почистете месото от мазнината при необходимост, нарежете, сложете го във фолио, подправете със сол, черен пипер и намажете с горчица по желание. Наредете отгоре нарязаните ябълки, завийте фолиото и запечете при загрято до 180-200 градуса температура за около час и половина или до готовност на месото – около 90 минути.

Още по темата
Още по темата
Лимоново свинско филе
Оваляйте филетата в брашно. Загрейте на средно силен огън 3 с.л. маслото и когато се разтопи, добавете месото и изпържете от двете страни по около 5 минути като...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц