Свинско с гъби шийтаке

Свинско с гъби шийтаке Лакомник

Вкусна идея за по-специален неделен обяд

Свинско с гъби шийтаке
Време за приготвяне
Приготвяне
60 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг свинско филе

2 с.л. масло

300 г гъби шийтаке

400 г дребен лук

мащерка

сол и черен пипер

 

 

Начин на приготвянe

Загрейте маслото в тиган на средна температура. Овкусете свинското със сол и пипер и го запържете в маслото. Гответе го по около 15-20 минути от всяка страна. Добавете гъбите, лука, и мащерката. Гответе докато зеленчуците омекнат. Нарежете свинкото на филийки и сервирайте.

Още по темата
Още по темата
Свинско с винен сос
Запържваме в разтопеното масло до зачервяване. Изваждаме го и в същата мазнина запържваме ситно нарязания лук. Прибавяме счукания чесън, дафиновия лист и...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц