Свински бут със зеленчуково пюре
Вкусно предложение, от което ще си оближете пръстите
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В тенджера слагаме олио и всички зеленчуци, нарязани, и ги задушаваме.Прибавяме месото нарязано на парчета.Объркваме заедно със зеленчуците.Прибавяме малко вода. Щом заври намаляваме на много тих огън. Когато е готово месото го изваждаме и го сервираме върху пасираните зеленчуци.
Още по темата
Настъргваме кромида, чесъна и доматите. Нарязваме на тънки парчета морковите, тиквичките и кервиза. В по-голяма тенджера сипваме олиото, слагаме кромида и чесъна,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп